Help

Hoeveel kost een publicatie?

Vastgoedprofessionals kunnen hun aanbod gratis plaatsen op bizLocator. Zij kunnen dit manueel doen of de informatie wordt automatisch overgenomen van hun eigen website (hieraan zijn een aantal minimumvoorwaarden verbonden). Ontvangt de vastgoedmakelaar geen reactie, dan heeft hij ook geen kosten. Krijgt hij een reactie van een geïnteresseerde ondernemer, dan betaalt hij hiervoor vijf euro. Er is een plafond van 25 euro per vastgoedpublicatie (per pand). Stel: de vastgoedmakelaar krijgt zeven reacties van geïnteresseerde ondernemers op eenzelfde zoekertje, dan zal hij toch slechts 25 euro betalen. Ontvangt de vastgoedmakelaar meerdere reacties van dezelfde ondernemer, dan betaalt hij slecht 1 x vijf euro.

Waar is bizLocator beschikbaar?

bizLocator is beschikbaar over heel Vlaanderen. De regio's die momenteel meest actief bewerkt werden, zijn: Gent, Kortrijk en Leiedal.

Wij bij bizLocator zijn er echter volop mee bezig om aanbieders van vastgoed over héél Vlaanderen aan te trekken om zo het aanbod zo snel mogelijk uit te breiden.
Daarnaast zijn we ook volop bezig met het aantrekken van nieuwe gemeentes en regio's om ons project op regionaal niveau uit te dragen.

Waarom moet ik aanmelden?

Zonder aangemeld te zijn, kan je zoeken in de panden en het detail van deze panden bekijken.

Wie zich ook aanmeldt heeft heel wat voordelen:

- Sla je favoriete panden op

- Bewaar een zoekopdracht en wordt gecontacteerd voor matchende panden

- Neem contact op met de vastgoedmakelaar van een pand

- Stel een vraag aan de gemeente

Hoe kan ik aanmelden?

Meld je voor het eerst aan? Klik op aanmelden en vervolgens rechtsonder op Nu registreren en volg de stappen. Nadat je je geregistreerd hebt, zal je moeten aanmelden met je eID. Bij een succesvolle aanmelding krijg je in de rechterbovenhoek je naam te zien. Gebruik je voor het eerst eID? Bekijk dan het bestand 'Aanmelden met eID' hieronder.

Ben je al geregistreerd? Dan kan je meteen aanmelden via eID. Klik onderaan op aanmelden met eID.