Voor de makelaar

We moedigen je aan om je bedrijfsruimte te adverteren! Of het nu om een industriegrond, een horeca-pand of pop-up vastgoed gaat; bizLocator brengt aanbieders van bedrijfsruimte en ondernemers met elkaar in contact.

Voor de ondernemer

Niets gevonden? bizLocator zoekt voor jou! Dankzij ons ruim aanbod bedrijfsvastgoed sta je rechtstreeks in contact met de juiste aanbieder. Gebruik onze zoekfunctie en ontdek passende voorstellen in je regio.

Voor de gemeente

Ondersteun de ondernemers en investeerders in je gemeente via ons digitaal platform en maak jouw gemeente ondernemersvriendelijk. Via bizLocator krijg je als gemeente gratis en 24/7 inzicht in de lokale ruimtevraag en het aanbod.

Gebruik onze tools

bizLocator is een community-marktplaats. We bieden verschillende tools die vastgoedprofessionals, overheden, ondernemers en burgers ondersteunen. In deze pilootfase zijn er een aantal beperkingen m.b.t de betrokken gemeenten en de doelgroepen meer info.

Welkom op bizLocator

bizLocator is het kanaal dat ondernemers helpt in de zoektocht naar een passende bedrijfslocatie, in nauwe samenwerking met de dienst economie van de lokale gemeente en het Agentschap Innoveren & Ondernemen.
bizLocator is een platform waar vastgoedprofessionals en overheden bedrijfslocaties kunnen adverteren voor ondernemers op zoek naar een nieuwe bedrijfslocatie. Of het nu om een kantoor, een horeca-pand of om pop-up vastgoed gaat; bizLocator brengt aanbieders van bedrijfsruimte en ondernemers met elkaar in contact.
Voor overheden is bizLocator niet enkel een ondernemingsvriendelijke dienstverlening maar ook een instrument ter ondersteuning van het ruimtelijk-economisch beleid. Dit nieuw instrument is momenteel beschikbaar voor een beperkt aantal gemeentes en wordt in de toekomst verder uitgebreid.