Voor aanbieders

bizMart

Jouw aanbod professioneel vastgoed ook publiceren op bizLocator? Registreer je dan op bizMart! Met bizMart kan de professionele aanbieder zijn aanbod beheren en publiceren op bizLocator. Daarnaast kan men hier ook alle leads en vragen van ondernemers opvolgen. Iedere deelnemende gemeente of intercommunale krijgt ook toegang tot bizMart om inzicht te verwerven over vraag en aanbod. Zo kunnen zij ook ondernemers beter begeleiden in hun zoektocht naar de perfecte locatie.

Publicatiemethoden

Panden kunnen, mits toestemming, automatisch van de website van de vastgoedmakelaar gehaald worden dankzij scraping of kunnen manueel ingegeven worden via bizMart. Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om via kantoorsoftware Max-immo jouw aanbod rechtstreeks door te sturen naar bizLocator.be. Kortom, geen extra werk voor jou!

Publiceren op bizLocator.be is gratis. Zo betaal je slechts een minimale bijdrage van € 5 (momenteel 100% korting op elke lead-activatie) wanneer een geïnteresseerde ondernemer via bizLocator contact met jou opneemt over een specifiek pand (= pandlead) of wanneer je zelf een aangemelde zoekopdracht van een ondernemer (= searchlead) wenst te activeren. De activatie van een van beide leads houdt in dat je toegang krijgt tot de contactgegevens van de ondernemer. Tot wanneer we meerdere publicatieformules lanceren blijft het gebruik van de tool als aanbieder voorlopig gratis.

Registreren

Ga naar bizMart en registreer je gratis. Registreren kan met e-ID of It's Me. Zodra de registratie voltooid is, kan je steeds aanmelden met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Vragen over publiceren op bizLocator?

Contacteer ons