Help

bizLocator is jouw start voor professioneel vastgoed. Met behulp van enkele zoekparameters krijg je in een handig overzicht te zien welke vastgoedobjecten voor professioneel vastgoed er vandaag beschikbaar zijn op de markt. Bij het bekijken van een panddetail kan je met één klik contact opnemen met de aanbieder, de gemeente of intercommunale en VLAIO. Je kan de gemeente, intercommunale of VLAIO ook contacteren met vragen over ondernemen, subsidies of vergunningen die niet aan een bepaald pand zijn gekoppeld en dit via de pagina 'contacteer gemeente'.

bizLocator is beschikbaar over heel Vlaanderen. Daarnaast kan je ook lokaal ontdekken welk aanbod er bij jou in de buurt beschikbaar is.
Ontdek alle deelnemende gemeenten en besturen via de pagina Contacteer gemeente. Wij bij bizLocator zijn er echter volop mee bezig om aanbieders van vastgoed over héél Vlaanderen aan te trekken om zo het aanbod zo snel mogelijk uit te breiden.
Daarnaast zijn we ook volop bezig met het aantrekken van nieuwe gemeenten en regio's om ons project op regionaal niveau uit te dragen.

Je gegevens worden enkel gedeeld met derden wanneer je contact opneemt met een professionele aanbieder van een vastgoedobject of de gemeente, intercommunale of overheid. Data die gebruikt wordt om de statistieken rond vraag en aanbod te verrijken worden steeds geanonimiseerd. Voor meer informatie hierover kan je steeds onze ‘algemene voorwaarden & privacy’ disclaimer lezen.

Al het aanbod professioneel vastgoed op bizLocator is afkomstig van professionele aanbieders, zijnde makelaars, projectontwikkelaars, businesscenters, intercommunales en eventuele partnerships. Als gebruiker geniet je dus gegarandeerd een uitstekende service voor en na verkoop of verhuur.

Momenteel is het enkel mogelijk om als professionele aanbieder te publiceren op bizLocator. Meer informatie over publiceren als professionele aanbieder kan je terugvinden onder Publiceren. Vandaag is het nog niet mogelijk om als eigenaar van een pand dit zelf aan te bieden op bizLocator. Echter zullen we later dit jaar nog voorzien om dit mogelijk te maken. Voor meer informatie hierover kan je ons steeds contacteren via de contactpagina.

bizLocator is een privaat-publiek initiatief, ontstaan uit een overheidsopdracht om bedrijfsvastgoed te bundelen en de overheid, steden en gemeenten meer inzicht te geven over vraag en aanbod. Zowel het Agentschap Innoveren & Ondernemen en ORIS nv zijn eigenaar van bizLocator.be. Beide partijen zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van vastgoedobjecten die aangeboden worden op de website.

Stel ze gerust via onze Contact pagina.