Over bizLocator

Jouw start voor professioneel vastgoed

bizLocator is een platform dat ondernemers ondersteunt in de zoektocht naar een passende locatie en hen begeleidt in de verdere stappen na het bepalen van een locatie en vastgoedobject. Hierbij werkt bizLocator nauw samen met de dienst economie van lokale besturen, het Agentschap Innoveren & Ondernemen en CIB Vlaanderen.

bizLocator is dé online marktplaats om bedrijfsruimtes, -panden, kantoren, pop-ups of andere vormen van commerciële ruimtes of professionele vastgoedobjecten op te zoeken en te vinden over heel Vlaanderen. Een communityplatform waarbij de ondernemer in een oogopslag het volledige aanbod in een gewenste regio kan bekijken en waarop hij gratis contact kan opnemen met de aanbieder. Daarnaast is bizLocator ook interessant om via platform in contact te komen met de lokale besturen voor extra advies en begeleiding.

Bestuursmodel

Dit publiek-privaat initiatief wordt verder vormgegeven via een stuurcomité met vertegenwoordigers van de verschillende belanghebbenden: De Vlaamse Overheid, lokale besturen, vastgoedprofessionals en vertegenwoordigers van de ondernemers.

Stuurcomité: Agentschap Innoveren & Ondernemen, ORIS, CIB Vlaanderen, de Vlaamse ICT Organisatie, VOKA, Unizo, Leiedal, VVSG en pilootgemeenten Gent, Kortrijk en Mechelen.

Duurzaam initiatief

bizLocator is tot stand gekomen onder impuls van het Agentschap Innoveren & Ondernemen en ORIS nv en met de steun van lokale besturen en hun dienstverlenende verenigingen en CIB Vlaanderen.

Meer informatie over het platform? Klik hier